Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Turrety z itemami? Radykalne zmiany? Czy zwykły żart?

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieni sie tylko to ze bedzei widac itemki turretow ktorych do tej pory nie bylo widac

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Zmieni sie tylko to ze bedzei widac itemki turretow ktorych do tej pory nie bylo widac

Nie wiadomo czy się zmieni - zmiany są wprowadzone jak na razie tylko na test.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Grzyby teemo maja stac tylko 3min? Pulapka dzidalki 2min? to jakies zarty :)

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Nosz pokurwiło ich, kolejne nerfy dla Kha Zixa. Co oni odwalają, po chuj robili ten rework skilli jak i tak nerfią dalej.
Co za brainlessy tam robią, chyba tylko dla statystyk

Opublikowano

Dajcie jakiegos lajka kurde, mam -27 repu bo kiedys minusy zbieralem :D

Watpie zeby to wprowadzili, a jesli to zrobia, to bedzie ciekawie

#Edit

O jezu, nie myslalem, ze dostane chociaz jednego lajka a tu az tyle! W koncu mam na plusie! Dziekujeeee!

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Nie wiadomo czy się zmieni - zmiany są wprowadzone jak na razie tylko na test.

Turrets now seem to have three items to better display and comunicate the abilities they have always had.

Nosz pokurwiło ich, kolejne nerfy dla Kha Zixa. Co oni odwalają, po chuj robili ten rework skilli jak i tak nerfią dalej.

Co za brainlessy tam robią, chyba tylko dla statystyk

Polecam czytac ze zrozumieniem

Dominion Specific Changes

Nidalee

• Bushwhack ( W ) reveal and Armor and Magic Resistance shred changed to 6 seconds from 12
  • Bushwhack ( W ) trap duration changed to 2 minutes from 4 minutes

Kassadin

• Null Sphere ( Q ) silence duration lowered to 1/1.25/1.5/1.75/2 seconds from 1/1.4/1.8/2.2/2.6

Kha'Zix

• Taste Their Fear ( Q ) isolation damage changed to 35% bonus from 45%
  • Evolved Enlarged Claws ( evolved Q ) additional missing health damage changed to 6% from 8%

Teemo

• Noxious Trap ( R )map duration changed to 3 minutes from 10

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

nie doczytacie dokładnie i plujecie się

Zmiany tylko dla dominiona:

Nidalee
Bushwhack (E) - Zmniejszono czas trwania debuffa z 12s na 6s.
-Czas trwania pułapki zmieniono na 2 minuty z 4 minut.

Opublikowano
http://www.surrenderat20.net/2013/08/822-pbe-update.html

ciekawe czy można swojego turretka jakos wyboostować xD

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Czytać ze zrozumieniem was nie nauczyli? Te itemy były w turretach od zawsze, tylko niewidoczne.

@Down

-Turrety mają teraz itemy! (dla ścisłości bo spam się robi w komentarzach, turrety mają te "skille" od zawsze tylko teraz są pokazane w UI)

Każdy item daje inne statystyki:

Penetration Bullets - +30% Armor pene

UNIQUE Nie można zablokować ataków wieży

UNIQUE Każdy kolejny hit przeciwko champinoowi zwiększa o 25% AD turreta (aż do max 75%)

UNIQUE Po każdym uderzeniu, wieża zadaje 25% więcej obrażeń championom (max 50%)

Reinforced Armor - +60 Armora, + 100 MRessa

UNIQUE Zyskuje 150 armora i mressa kiedy nie ma żadnych minionów przeciwnika w pobliżu.

Warden's Eye - +1000 Zasięgu wizji.

UNIQUE Ujawnia niewidzialnych.

(W plikach gry jest też wiele nieużywanych itemów dla towerów)

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Czytać ze zrozumieniem was nie nauczyli? Te itemy były w turretach od zawsze, tylko niewidoczne.

http://www.leagueoflegends.pl/news/680/itemy-i-ulepszenia-dla-wiez?

lolo tu pisze że można ulepszyć, więc się nie mądruj, błyśnij gdzie indziej.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

@up a potem płacz ze turrety ksujo..

Dla mnie spoko, przyzwyczajony jestem że z mojej ulubionej gry robią nie wiadomo jakie voo doo ;-;

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

nie no kurva, mać kolejNY NERF KHA ZIKA>?? DO

tego W nidalki? nieno kurva im tylko nerfy chodzą po głowach, jak na LCSie , kha zix zrobił pente. wTF

Mieli reworkowac ale wola znerfic..

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

tego W nidalki? nieno kurva im tylko nerfy chodzą po głowach, jak na LCSie , kha zix zrobił pente. wTF

Kolejny nerf Khazixa? To jakiś żart?

Chyba ich do końca poebao...

Wy się nigdy nie nauczycie czytać? To jest nerf NA DOMINIONIE.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Czytaj... DOMINION NIE SUMMONERS RIFT!!!! Kha zix był za dobry na dominionie bo nie ma jako takowych walk przy minionach i jego q było za dobre.. w nidalki i grzybki teemo trwają za długo na dominionie i są wszędzie, bo to jest dosyć mała mapa... DOMINION! nie summoners rift..

Opublikowano

Ludzie jesteście na tyle ułomni, że nie potraficie zrozumieć tego, że to nie zmieni dla waszej rozgrywki ? NIC SIĘ NIE ZMIENI TYLKO ZOSTANIE DODANY OBRAZEK ITEMU, KTÓRY ZAWSZE POSIADAŁA WIEŻA I KONIEC ZMIAN. WIEŻA NIE STAJE SIĘ SILNIEJSZA. ZOSTAJE TAKA JAKA BYŁA !! Więc proszę przestańcie pisać, że psują wam tym rozgrywke , że jest to bez sensu, że wszystko Riot potrafi zepsuć, bo gra się NIE zmienia.A NERF POSTACI JEST TYLKO NA DOMINIONIE

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Tylko dla dominiona, żart to twój post :D

Kassadin nerf na dominionie? mogli by mu zasięg i cd ulta na dominion zmienić

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ludzie jesteście na tyle ułomni, że nie potraficie zrozumieć tego, że to nie zmieni dla waszej rozgrywki ? NIC SIĘ NIE ZMIENI TYLKO ZOSTANIE DODANY OBRAZEK ITEMU, KTÓRY ZAWSZE POSIADAŁA WIEŻA I KONIEC ZMIAN. WIEŻA NIE STAJE SIĘ SILNIEJSZA. ZOSTAJE TAKA JAKA BYŁA !! Więc proszę przestańcie pisać, że psują wam tym rozgrywke , że jest to bez sensu, że wszystko Riot potrafi zepsuć, bo gra się NIE zmienia.A NERF POSTACI JEST TYLKO NA DOMINIONIE

KIEDY OSTATNIO CI WYLECIAŁ WORECZEK Z GOLDEM Z TURRETA?

Opublikowano

Te "woreczki z goldem" z tego co widzę, mają być co dużą ilość minionów i nie dawać zbyt dużo, więc jedynie "buffują" ideę farmy. Zresztą miał być jakiś nerf golda za kille, żeby farma była ważniejsza. Mi to jak najbardziej pasuje, bo śmiać mi się chce, jak mam 300 farmy w prawie każdym meczu nidą (main jakby nie patrzeć), a ludzie dochodzą do diamentu mając 90 na koniec :D Już nawet teraz czystą matematyką farma jest ważna - "czysty" kill to 300 golda, minion to około 20, więc 15 minionów daje to samo co kill. 15 minionów to dwie fale, co za tym idzie bardziej nafeedujemy się farmiąc i zabijając w międzyczasie, niż biegając za killami.

Turret? Coś mi się wydaje, że to już było, tylko nie było widoczne. Jakby nie patrzeć niewidki nie działają przy turretach etc...

Nerf postaci? Dominion. Mi to nie robi osobiście, bo i tak dominiony grywam tylko nidą i gram nią na snipe przy turretach (przerywanie capture, Q / 2Q > kotek).

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

KIEDY OSTATNIO CI WYLECIAŁ WORECZEK Z GOLDEM Z TURRETA?

nigdy :P

Ale mi chodziło o to że ludzie już "płakali" że wieża będzie brała 9999999 damage bo itemy do niej są dodane...

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...